XSITE® PRO - EDISTYNYT 3D

HUIPPULUOKAN 3D-KONEOHJAUSJÄRJESTELMÄ
Xsite PRO

Xsite® PRO - Edistynyt 3D

Xsite® PRO edistyneillä 3D-ominaisuuksilla on monipuolinen koneohjausjärjestelmä, joka sopii niin pienille kuin suurillekin työmaille. Järjestelmä soveltuu erityisesti työmaille, joihin suunnittelija tai mittaaja tuottaa kolmiulotteisen mallin esimerkiksi tien rakenteista, vesihuollosta tai vaikkapa rakennuksen perustuksista. Suuren ja kirkkaan kosketusnäytön ja havainnollisen grafiikan avulla kuljettaja suoriutuu helposti tehtävästä kuin tehtävästä. Tarvittaessa järjestelmää voi käyttää myös työskentelyyn perinteisin menetelmin esimerkiksi laserin kanssa.

Satelliittipaikannus
Koneohjausjärjestelmän satelliittipaikannus mahdollistaa työskentelyn ilman maastoonmerkintää. Kahden GNSS-antennin avulla koneen paikka ja suunta ovat koko ajan tiedossa.

Pintamallit
Kun työkohteesta on mallinnettu 3D-pintamalli, kuljettaja näkee näyttöruudulta pituusleikkauksen, poikkileikkauksen ja korkoeron mallin pintaan. Koneohjausjärjestelmä tukee yleisimpiä aineistoformaatteja suoraan mittausohjelmistoista ilman formaatinmuunnosta.

Mallien samanaikainen käyttö
Projekti voi koostua useista erityyppisistä ja eri formaatissa olevista malleista. Pintamallit, linjat, pisteet ja taustakartat saa halutessaan ruudulle näkyviin samanaikaisesti. Useampaan kohteeseen on mahdollista myös mitata samaan aikaan, esimerkiksi tierakentamisessa pintamalliin ja mittalinjaan.

Inframodel 3
Inframodel 3 on avoin menetelmä tiedonsiirtoon maanrakennusalalla. Suuret tilaajat edellyttävät Inframodel 3 -koneohjausmallien käyttöä hankkeissaan.

Langaton tiedonsiirto
Koneohjausjärjestelmän langaton internet-yhteys tekee työmaan ja toimiston välisen tiedonsiirron helpoksi. Suunnitelma-aineisto voidaan siirtää langattomasti työkoneisiin ilman käyntiä työmaalla. Vastaavasti työkoneen keräämää toteumatietoa voidaan lähettää toimistolle jatkojalostukseen tai työn seurantaa varten.

Koneohjausjärjestelmän etätuki
Langaton internet-yhteys mahdollistaa koneohjausjärjestelmän ja huoltokeskuksen välisen etäyhteyden. Etätuen avulla tekninen tuki voi antaa käyttöopastusta ja ratkaista mahdolliset ongelmatilanteet ilman käyntiä työmaalla. Etätukipalvelu säästää aikaa ja rahaa minimoidessaan käyttökatkokset.

Haluatko lisätietoja palveluistamme? Ota yhteyttä